Spider-Man 2 Oynanış Görüntüleri Paylaşıldı
Insomniac’ın bu yıl PS5’e ve nihayetinde PC’ye gelecek olan Spider-Man 2 oyunu için 11 dakikalık uzun bir oynanış demosu paylaşıldı.
Örümcek Adam’ın bir sonraki oyunu için yayınlanan oynanış videosu 24 Mayıs’ta PlayStation Showcase etkinliğinde gösterildi. Oyunun PlayStation Showcase’de görünmesinin ardından Insomniac, Spider-Man 2’nin co-op değil tek oyunculu bir oyun olduğunu da doğruladı.
İşte oyunun oynanış görüntüleri:
Sıradan insanlarla savaşmaktan sıkılan Kraven, ordusuyla birlikte gözünü New York’a dikiyor.
Miles Morales’ten bir süre sonrasını konu alan Marvel’s Spider-Man 2, Peter ve Miles’ı Avcı Kraven’ı alt etmek için bir araya getiriyor. Sıradan insanlarla savaşmaktan sıkılan Kraven, ordusuyla birlikte gözünü New York’a dikiyor ve Peter ile Miles’ı kendine rakip olarak seçiyor.
Görünüşe göre Peter daha büyük bir tehdit olabilir. Çünkü görünüşe göre üzerine bulaşan simbiyottan dolayı Peter, daha acımasız bir hal alıyor.
Oyuncular bir düğmeye basarak Peter ve Miles arasında geçiş yapabilecek ve her ikisi de kendi özel yeteneklerine sahip olacak.
Artık Miles’ın New York’ta, ağ sallamasına kıyasla daha hızlı dolaşmasına yardımcı olacak bir kanat giysisi var. Peter ise sahip olduğu tecrübe ve ekipmanların yanı sıra üzerine bulaşan simbiyot sayesinde daha kuvvetli ve acımasız bir şekilde dövüşebiliyor.
Marvel’s Spider-Man 2 için şu an kesin bir çıkış tarihi açıklanmadı. Ancak Sony, oyunun sonbahar aylarında geleceğini söylüyor.