Ana Sayfa Global Haberler Rovio, NFL ile Ortaklık Kuruyor

Rovio, NFL ile Ortaklık Kuruyor

1528
Rovio, NFL ile Ortaklık Kuruyor
Rovio, NFL ile Ortaklık Kuruyor

Rovio, NFL ile Ortaklık Kuruyor! – Hubogi Finlandiya merkezli geliştirici firması Rovio, Angry Birds oyunu için Amerika Birleşik Devletleri Ulusal Futbol Ligi olan NFL ile Super Bowl temalı karakterlerin ve eşyaların sınırlı bir süre oyun içinde aktif olacağı bir ortaklık çalışması yapıyor.

Angry Birds 2 karakterlerini oyuncular, 32 kişilik NFL formaları ve kasklarından herhangi biriyle birlikte listeleme şansı kazanacak ve oyunu Super Bowl temalı olan seviyelerde oynayacak. Angry Birds Evolution oyununda 32 yeni NFL karakterinin yanı sıra PvP’de yer alan “Oinktagon” futbol sahası görünümüne çevirilirdi. 24 Ocak – 4 Şubat tarihleri arasında sürecek bu ortaklıkta oyuncular Super Bowl’a özel bir hafta geçirmiş olacak.

Rovio Entertainment yetkililerinden Miika Tams, “Angry Birds Evolution ve Angry Birds 2 ‘de çok sayıda spor taraftarımız var. Super Bowl şaşırtıcı bir spor etkinliği, yüz milyonlarca küresel hayranın izlediği bu organizasyon ile çalışma fırsatı bulmak gerçekten bizi heyecanlandırdı” şeklinde açıklamada bulundu.

NFL Tüketici ürünleri SVP Michelle Micone ise bu ortaklık için yaptığı açıklamada “Roivo Entertainment ile olan ortaklığımız NFL’nin taraftarları için benzersiz bir deneyim olacağını ve etkinliğin başarılı sonuçlar doğuracak” şeklinde Tams’ı destekler sözler ekledi.

24 Ocak’ta yayınlanacak güncelleme ile Angry Birds Evolution ve Angry Birds 2 oyunlarında oynanabilecek bu etkinlik paketine uygulama marketlerinden ulaşılabilir.