Ana Sayfa Global Haberler Madrid Mobil Zirvesi 14 Kasım’da Başlıyor

Madrid Mobil Zirvesi 14 Kasım’da Başlıyor

1509
Madrid Mobil Zirvesi 14 Kasım’da Başlıyor
Madrid Mobil Zirvesi 14 Kasım’da Başlıyor

Madrid Mobil Zirvesi 14 Kasım’da Başlıyor! – Hubogi 14 Kasım tarihinde Madrid La N@ve’de gerçekleşecek olan Madrid Mobil Zirvesi biletleri de satışa çıktı. Birçok önemli isimin yer alacağı zirve aynı zamanda şirketlerin sunum yapacağı bir sergide olacak.

Zirvede, ister bir uygulama pazarlamacısı, yayıncı, geliştirici veya VC olun, uygulama / oyun ekosistemindeki herkesi ilgilendirecek düzeyden bir etkinlik olacak. Zirvede ayrıca uzun süren ve karlı uygulamaların nasıl büyütülebileceği, uygulamalardan kazanç sağlamaya ilişkin oturumlarda olacak.

Ayrıca önde gelen şirketlerin olacağı büyük bir serginin yanı sıra Avrupa’nın en umut verici uygulamasının seçileceği, İspanya ve dünyanın en iyi uygulama yayıncılarının kurucuları ve yöneticilerinin katılım sağlayacağı konferanslarda 14 – 15 Kasım tarihinde gerçekleşecek. Konferans verecek başlıca isimler ise şu şekilde:

  • Big Fish Games Başkan Yardımcısı Sean Clark
  • Groupon VP Nicola Cattarossi
  • Jugnoo CEO’su Samar Singla
  • Wallapop CFO’su Jorge Lluch gibi isimler Madrid Mobil Zirvesi gündemi ve mobil uygulamalar hakkında konuşmalarını gerçekleştirecekler.

Buna ek olarak İspanya’nın önde gelen mobil oyun yapımcıları, Social Point, ZeptoLabs, Cabify, Viber, Infojob ve El Pais yer alacak. Dijital yayıncı olan El Mundo’nun da yer alacağı zirvede Google ve Facebook’ta olacak.